Un accident rutier grav care a implicat patru vehicule, inclusiv un microbuz de transport marfă și un TIR, a avut loc joi pe autostrada A1, în apropierea localității Veștem din județul Sibiu. Impactul s-a produs la kilometrul 230, pe sensul de mers Sibiu-Boița, rezultând rănirea gravă a unui pasager din microbuz.

Incidentul a determinat intervenția echipajelor de descarcerare pentru extragerea pasagerului afectat, care ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Pe lângă cele două vehicule grele, alte două autoturisme au fost implicate în accident, acestea fiind proiectate în parapete, fără să se înregistreze alte victime.

Ghidul microbuzului, un bărbat în vârstă de 56 de ani din București, și conducătorul ansamblului TIR, în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj, au fost implicați direct în acest accident. Circumstanțele exacte care au condus la producerea accidentului sunt încă sub investigație.

Traficul pe segmentul de autostradă afectat a fost complet blocat în urma accidentului, forțând autoritățile să devieze circulația rutieră către DN 1 pentru a gestiona coada de vehicule formată și a permite accesul echipajelor de urgență la locul accidentului.