Reclamă
Reclamă

Un grav accident rutier în care și-au pierdut viața membrii unei familii a avut loc în zona localității Cumpărătura, județul Suceava. Părinții, doi copii și un prieten care venise să-i ajute după ce li s-a stricat mașina au murit când autoturismul lor a fost lovit în plin de o autocisternă. Șoferul cisternei, de cetățenie ucraineană, a adormit la volan și a intrat pe contrasens.

Soții Costel și Ancuța Lăzărescu, alături de cei doi copii în vârstă de 10 ani, sunt victimele tragicului accident. Familia se întorcea de la mare și, pe drum, mașina li s-a stricat. Au apelat la ajutorul unui bărbat din Buzău, care urma să-i transporte pe o platformă. Drumul spre casă s-a încheiat însă brusc și tragic. O cisternă încărcată cu ciment i-a lovit în plin. Pompierii și medicii ajunși la fața locului s-au confruntat cu o scenă dezolantă.

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, a declarat: „Am identificat 6 victime, una care se afla în autocisternă, aceasta era conștientă și cooperantă și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Din nefericire, în autoturism erau 5 persoane, toate încarcerate și toate în stare de inconștiență. Patru dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viața, iar pentru una s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat.”

Reclamă

Șoferul autocisternei, un bărbat de cetățenie ucraineană, a scăpat cu răni ușoare. A fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava, a precizat: „Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni ușoare și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro