Reclamă
Reclamă

Un accident grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, la ora 1.20, în Piața Unirii din București. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, rezultând rănirea a 12 persoane care au fost transportate la spital.

Potrivit polițiștilor, șoferul microbuzului, în vârstă de 21 de ani, nu a respectat culoarea roșie a semaforului. În urma coliziunii, autoturismul condus de un bărbat de 22 de ani a fost grav avariat.

Atât șoferul microbuzului cât și cel al autoturismului au fost testați cu aparatul alcooltest. Rezultatele au indicat că șoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reclamă

Persoanele rănite au fost transportate la mai multe spitale din București: două la Spitalul Universitar, trei la Spitalul Floreasca, unul la Spitalul Militar, unul la Spitalul Elias, unul la Spitalul Pantelimon și patru la Spitalul Bagdasar-Arseni. Intervenția la locul accidentului a fost asigurată de nouă ambulanțe SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apelul de urgență 112 privind accidentul. Șoferul microbuzului a fost ulterior reținut pentru alcool și nerespectarea regulilor de circulație.

Accidentul produs în Piața Unirii a avut consecințe grave pentru cei implicați și subliniază importanța respectării regulilor de circulație și evitării consumului de alcool la volan.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro