Reclamă
Reclamă

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara în județul Prahova, pe DN 72, în urma căruia o femeie a murit, iar alte patru persoane, inclusiv un copil, au fost rănite. Incidentul s-a produs după ce un autoturism și un TIR s-au ciocnit frontal.

Conform primelor investigații, șoferul autoturismului nu a oprit la semnul rutier STOP, fiind izbit în plin de TIR. „Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere și se observă clar că mașina nu a oprit la semnul de STOP”, a declarat un reprezentant al poliției rutiere.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat și pasagerii au rămas blocați în interior. O femeie de 39 de ani a rămas încarcerată și, deși a fost scoasă de echipajul de pompieri, medicii nu au reușit să o salveze. „Echipajul nostru a intervenit rapid pentru a o scoate din mașină, dar, din păcate, rănile erau prea grave”, a precizat un reprezentant al ISU Prahova.

Reclamă

Șoferul și ceilalți pasageri din autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, și șoferul TIR-ului a primit îngrijiri la fața locului, fiind rănit ușor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. „Investigațiile sunt în desfășurare pentru a se determina cu exactitate cum s-a produs acest tragic eveniment”, a completat reprezentantul poliției.

Accidentul a blocat traficul pe DN 72 pentru câteva ore, până când autoritățile au reușit să elibereze drumul.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro