Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vrancea. A fost lovit în plin de o ambulanță care era în misiune și avea girofarurile pornite. Pentru victimă, nu s-a mai putut face nimic. Impactul i-a fost fatal.

Accident cutremurător: bărbat mort după ce a fost strivit de ambulanță

Accidentul teribil a avut loc pe DN2 D, în comuna Vidra, pe raza satului Burca, la orele serii. Bărbatul în vârstă de 68 de ani a vrut să treacă strada printr-un loc interzis și nu a auzit semnalele sonore ale ambulanței.

Ghinionul său a fost că fix în acel moment, autospeciala circula cu mare viteză, fiind în misiune de salvare. Echipajul de pe ambulanță preluase un pacient pe care intenționau să-l transporte la spital.

Bărbatul care s-a angajat în traversare a fost izbit în plin de autospecială. Impactul i-a fost fatal.

În ciuda faptului că medicii au coborât imediat și au încercat să-i acorde primul ajutor, eforturile lor au fost în zadar. Nu au putut decât să constate decesul.

Imediat după impact, echipajul de pe ambulanță a cerut întăriri la fața locului.

Au fost trimise un echipaj cu medic pentru resuscitarea pietonului acroşat, dar şi un alt echipaj. Acesta l-a preluat pe pacientul aflat în ambulanţă, apoi l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Copil strivit de o mașină de poliție

O tragedie asemănătoare a avut loc în urmă cu o săptămână în Brăila. Un copil de 1 an și 5 luni a fost strivit de o mașină de poliție. Agenții veniseră la fratele său, căruia i-au adus o citație.

Când polițiștii au vrut să plece din fața porții, micuțul a sărit în fața mașinii, iar impactul a fost inevitabil. Minorul a murit pe loc, în ciuda faptului că unul dintre agenți l-a resuscitat până când a ajuns un echipaj medical.