Fără doar și poate, Majda Aboulumosha este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Aceasta a avut mai multe apariții în telenovelele românești, precum „Regina” și „Aniela”. La doar 12 ani, Majda își făcea debutul în actorie, iar de atunci îi este recunoscătoare Ruxandrei Ion, care a remarcat-o. 

Majda Aboulumosha: Era o lume nouă pentru mine

Actrița a mărturisit că a fost înscrisă la un casting de verișoara sa, fără ca ea să știe măcar. Cu mari emoții, dar și cu teama că nu va trece proba, Majda s-a prezentat, dar habar n-avea cât de mult i se va schimba viața. La scurt timp, aceasta a fost sunată pentru a juca în telenovele, iar Ruxandra Ion a fost cea care a susținut-o de-a lungul carierei.

„Microfoane, lumini puternice, era o lume nouă pentru mine. În juriu erau mulți oameni, iar în mijloc Doamna Ruxandra. Mi-am spus monologul din Gabriel Garcia Marquez și după i-am căutat privirea să vad dacă e bine sau e rău.

Am mai intrat de câteva ori sa dam niște probe, eram alături de Simina. Am rămas prietene de atunci. Din 12000 mii de adolescenți s-au ales 12 oameni. Eu am fost printre ei”, a mărturisit Majda Aboulumosha, pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Majda (@majdaaboulumosha)

Majda Aboulumosha îi este recunoscătoare și acum Ruxandrei Ion pentru că a încurajat-o să își urmeze visul, timp în care a motivat-o să depășească obstacolele întâmpinate. Ruxandra Ion a fost cea care a ajutat-o pe actriță să se facă remarcată în producțiile difuzate pe Acasă Tv, care la acel moment, au fost bine primite de public.

„Doamna Ruxandra a crezut în mine. A fost omul care m-a adus Acasă. La Acasă Tv am petrecut mulți ani și am învățat multe. Doamna Ruxandra mi-a dat curaj, mi-a zâmbit, m-a băgat în ședință, m-a motivat.

În viața știu ca totul e cu un scop! Eu nu am renunțat, dar am avut si oamenii care au crezut în mine. Mulțumesc, Ruxandra Ion pentru „DA, tu mergi mai departe!” ”, a mai povestit Majda Aboulumosha.