După ce s-a tot speculat că nu va mai reveni pe micile ecrane, se pare că Teo Trandafir a reușit să îi convingă pe producători că emisiunea trebuie să fie difuzată în continuare.

Dacă prima lună a verii nu a adus vești prea bune pentru Teo Trandafir, iulie a venit cu o veste așteptată de toți fanii emisiunii care îi poartă numele prezentatoarei Tv. Producția va reveni pe micile ecrane, dar într-un format diferit. Se pare că producătorii au găsit noi idei pentru a atrage câți mai mulți oameni în fața televizorului. 

Teo Trandafir va prezenta în continuare emisiunea de la Kanal D

Conform fanatik.ro, „Teo Show” va reveni pe micile ecrane, iar producătorii le pregătesc telespectatorilor un alt format.

În urmă cu mai bine de o lună, Teo Trandafir anunța că își va lua o vacanță mai lungă decât de obicei. Comunicatul postului Tv lăsa să se înțeleagă că vor apărea ceva schimbări în ceea ce privește producția. Nu a fost eliminată nici  scoaterea din grilă, la acel moment. Ei bine, după toate acestea, se pare că ideea propusă de vedetă s-a dovedit câștigătoare în fața șefilor.

Dar acest lucru vine la un pachet și un detaliu care nu trebuie deloc neglijat. Potrivit sursei citate anterior, salariul vedetei va fi diminuat, având în vedere că audiențele au tot scăzut în ultimele luni. Se pare că prezentatoarea Tv a acceptat acest lucru, întrucât producătorii se pregătesc să găsească și un coprezentator, al cărui salariu trebuie asigurat.

Abia acum s-a aflat! Ce condiție i-au pus șefii turci, lui Teo Trandafir, pentru a reveni la cârma emisiunii de la Kanal D. Când va începe noul sezon
Colaj Substantial

Cât despre format, se anunță schimbări și chiar introducerea unor rubrici, care să fie pe placul telespectatorilor. De altfel, subiectele care au fost extrem de apreciate de public sunt legate de lifestyle și beauty. Nu este exclusă nici o astfel de variantă.

Misterul planează și asupra numelui celui care va ocupa locul de coprezentator. Sursa citată anterior menționează că o vedetă care nu a avut un astfel de job ar fi deja în negocieri cu producătorii.

Cum noul sezon se anunță special și diferit de tot ceea ce s-a făcut până acum, echipa se pregătește să revină cu subiecte interesante pentru telespectatori. Există zvonuri conform cărora este posibil ca emisiunea să revină pe micile ecrane din septembrie.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.