V-ați întrebat vreodată ce ar fi făcut Delia dacă nu era cântăreață? Ei bine, soția lui Răzvan Munteanu era pregătita si pentru acest scenariu. Artista a vorbit într-un interviu acordat recent despre cum ar arata viata ei fără faima pe care a dobândit-o până acum.

Delia are o voce inconfundabilă cu care s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani de zile. Este una dintre cele mai apreciate și urmărite cântărețe din țara noastră și are succes pe toate planurile. Din punct de vedere financiar, întoarce banii cu lopata, cu toate ca a pornit de jos și a muncit din greu pentru realizările sale.

 

Delia, mai sinceră ca niciodată

Nu există persoană în România care să nu fi auzit măcar o dată în viață de frumoasa artistă. Jurata de la „iUmor” știe cum să atragă toate privirile asupra ei, mai ales datorită stilului său vestimentar. Deliei îi place să poarte haine pe care nu toată lumea le-ar alege și la care nu toată lumea are acces.

Multă lume nu și-ar putea imagina-o pe Delia făcând altceva decât muzică. Ei bine, la începutul carieriei sale, artista se vedea și dansatoare. După cum a povestit chiar ea, dacă nu ar fi devenit cântăreață cel mai probabil ar fi ales să danseze.

”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a declarat Delia.

Abia acum s-a aflat! Ce ar fi făcut Delia, dacă nu era cântăreață: ”Cursul vieţii m-ar fi dus altfel”

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu. Cei doi formează cuplul perfect, care a străbătut lumea în lung și-n lat. Tot recent, cântăreața a mărturisit și care este secretul relației perfecte.

”Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a mărturisit Delia pentru TvMania.