Adelina Pestrițu este foarte activă în mediul în online și nu trece zi fără să posteze în feed cel puţin o poză sau să încarce mai multe Instastory. Pe Instagram are peste 1.500.000 de urmăritori, iar pe Facebook peste 1.300.000 de fani.

Faptul că se află în autoizolare nu o împiedică pe artistă să fie activă pe social media. Vedeta continuă să îi ţină pe fanii ei la curent cu tot ce face. Recent, ea a făcut un Q&A, asta înseamnă că urmăritorii ei îi adresau mai multe întrebări, iar ea le răspundea.

Urmăritorii ei fost curioşi să afle rutina ei de înfrumuseţare, să vadă cum arată casa ei, dar au întrebat-o fără să stea prea mult pe gânduri și câte operații estetice are, iar ea le-a oferit răspunsul mult dorit.

Am două operaţii estetice. Rinoplastie şi augmentare mamară Şi un mic retuş la buze, care evident nu se încadrează în categoria operaţii.”, a clarificat ea.

Vedeta abia așteaptă să iasă din izolare și are mai multe lucruri pe care abia așteaptă să le facă și despre care a vorbit recent.

„Voi merge să-mi strâng familia în braţe! Mor de dorul lor. Acelaşi plan îl am şi cu prietenii mei apropiaţi. După aceea, probabil o să mă mut într-un salon de înfrumuseţare să revin la forma de dinaintea izolării de aproape cinci săptămâni, în cazul nostru. Mi-e dor de nişte unghii aranjate, totuşi, de un profesionist şi de mâinile prietenului meu Adrian Perjovschi prin par. Mi-e dor de mine şi de viaţă pe care o aveam înainte.”