Artista se reface rapid în urma nașterii și se pregătește să revină cât mai curând pe scenă. Anunțul a fost făcut chiar de către managerul ei, Carmen Mureșan

În data de 6 august Vlăduța Lupău a devenit cea mai fericită femeie. L-a adus pe lume pe fiul ei Iair, pe care l-a dorit mult. Ea și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată și trăiesc un moment special în viața lor. 

Deși nașterea a decurs fără probleme, artista este pregătită să revină pe scenă în scurt timp. Decizia a fost luată în așa fel încât să nu-și neglijeze nici cariera, dar nici copilul. Cât despre cel mic, va rămâne în grija mamei și a soacrei ei.

Când va reveni Vlăduța Lupău pe scenă. Anunțul a fost făcut chiar de Carmen Mureșan

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, managerul artistei Carmen Mureșan a făcut noi declarații despre planurile pe care artista le are.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă.

Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, Carmen Mureșan, managerul artistei, pentru playtech.ro.

Vlăduța Lupău: ,,Voi fi lângă tine întotdeauna și pentru totdeauna

social media

La scurt timp după naștere, proaspăta mămică a postat pe Instagram un mesaj extrem de emoționant. I-a dorit fiului ei tot ceea ce-i mai bun și i-a promis că mereu îi va veghea pașii.

„Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤ Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!

Artista și Adi Rus trăiesc un moment unic în viața lor

colaj substantial.ro

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ… eu cu tine și cu tati tău… apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult… De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama”… iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! ?

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “Ești mama lui Iair!” ?? Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC ! Eu, mami! ❤”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram, la scurt timp după naștere.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!