Cu siguranță cântărețul a stârnit invidia multor internauți

Abi Talent nu încetează să-și surprindă fanii.

Tânărul cântăreț pare să aibă parte de o perioadă foarte bună. Deși ia obișnuit pe fanii săi cu postări în care este înconjurat de lux, acum are o achiziție și mai spectaculoasă. Abi a postat recent pe InstaStory o poză în care poartă un Rolex ce depășește suma de 20.000 de euro.

Mulți și-ar dori acest ceas

Abi trăiește pe lux și opulență! Cu ce ceas de zeci de mii de euro s-a Afișat „regele României” pe social media. La Soare te poți uita, dar la el, ba! FOTO
Instagram

Chiar dacă acum pare că nu-i lipsește nimic de la viață, Abi nu a fost mereu fericit. Tânărul a trecut de multe ori prin situații dificile.

„Să spun cum am ajuns eu să mă las de şcoală. Până a ieşit tata de la puşcărie, profesorii mă făceau să mă simt prost, mă întrebau ce a făcut tata la puşcărie. De faţă cu toţi colegii mei. Mi-a zis profesoara de matematică la un moment dat să mă prefac că sunt în şatră cu bulibaşa.

Vreau să îmi spună lumea că sunt o persoană care poate schimba prin infleunţa pe care o are. Am trecut prin multe chestii. Sunt mulţi care sunt singuri. Sunt mulţi care au probleme ori cu banii, ori cu părinţii, ori cu şcoala. Vreau să înţeleagă că nu sunt singuri. Eu încerc să fac nişte schimbări.”, a povestit artistul.

De asemenea, în urmă cu mai mult timp, invitat la “Star Magazin”, Abi a mărturisit și cum a-a apucat de cântat.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni.

Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele.

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva.” a povestit Abi Talent pentru „Star Magazin”.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.