Abi Talent revine în mare forță și de această dată! Și nu oricum! A pregătit o piesă special adresată lui Alex Velea și lui Lino Golden. Ce are de spus ”Regele României” despre cei mai în vogă artiști la ora actuală?

Reclamă

Abi Talent a părăsit lumea mondenă o perioadă mai lungă, dar iată că a venit momentul să se întoarcă cu forțe proaspete. După cum se pare, Abi este foarte răzbunător și face ce face și aruncă în noroi cu Alex Velea, dar nu-l ocolește nici pe Lino Golden.

Reclamă

”Regele României” apare în noul videoclip destul de sigur pe el și cu un set de replici gândite în așa fel încât să-l pună la pământ pe Alex Velea. Se pare că artistul este destul de ascultat. Chiar dacă piesa lui este încărcată numai cu batjocură la adresa iubiului artist Alex Velea, are deja 800.000 de vizualizări în aproxiativ o zi. În acest moment, piesa lui Abi Talent este poziționată pe locul al doilea în trending pe YouTube.

Războiul nu a început de acum. Cu câteva zile înainte ca Abi Talent si lanseze piesa ”Câinele meu – Diss Velea”, acesta i-a atacat pe artiștii Alex Velea și Lino Golden pe rețelele de socializare. Se pare că nu prea au scăpare de ”furia titanului” Abi.

Abi Talent, atac dur la adresa lui Alex Velea și a lui Lino Golden

Tânărul artist a făcut capturi de pe Youtube la numărul de vizualizări pe care l-a obținut fiecare dintre cei doi și a ajuns la o singură concluzie: Jador este cel care i-a ridicat pe Velea și Lino și i-a adus din nou în topul preferințelor fanilor lor.

„Trebuia să pun o piesă azi la 3 dar am dormit cam mult. Velea singur – 116.000 vizualizări în 2 săptămâni, Velea cu Jador – 2 milioane vizualizări în 2 zile. Lino cu Jador – 45 milioane vizualizări în 2 luni. Lino singur – 1 milion vizualizări într-o lună. Concluzie…Jador vă pune mâncare pe masă, puii mei, voi solo sunteți morți. Credeați că am stat degeaba 2 luni? Și abia începe…Am supărat cam multă lume azi…asta consider eu o zi reușită” a scris Abi Talent, pe contul său de Instagram.