Abi Talent îl umilește din nou pe Alex Velea, după ce acum două luni cântărețul i-a făcut un diss. Nimeni nu se aștepta ca după atât de mult timp, Abi să mai vină cu un răspuns. Dar se pare că nimeni nu îl opreste pe „Regele României”, așa cum își mai zice tânărul din Buzău. Înainte de a lansa răspunsul pentru piesa lui Velea, a avut și un mesaj pentru el și pentru Lino Golden.

Reclamă

Ce a postat Abi?

„Trebuia să pun o piesă azi la 3 dar am dormit cam mult…Velea singur – 116.000 vizualizări în 2 săptămâni, Velea cu Jador – 2 milioane vizualizări în 2 zile, Lino cu Jador – 45 milioane vizualizări în 2 luni, Lino singur – 1 milion vizualizări într-o lună. Concluzie…Jador vă pune mâncare pe masă, puii mei, voi solo sunteți morți. Credeați că am stat degeaba 2 luni? Și abia începe…Am supărat cam multă lume azi…asta consider eu o zi reușită.”a scris Abi Talent pe Instagram.

Reclamă

Abi Talent, zis și „Regele României”, a lipsit două luni din peisaj, dar și-a pregătit revenirea ca la carte. A lansat piesa „abi feat. abi – CAINELE MEU”, un diss pentru rivalul lui Alex Velea; cu care s-a certat în trecut. Toată lumea credea că tânărul nu îi va răspunde cântărețului, dar nu a fost așa. Abi Talent a lansat o piesă în care are mișcările și versurile la el.

Abi Talent îl umilește pe Alex Velea în cel mai mare fel, dar o ironizează și pe Antonia în câteva dintre versurile piesei. Semn că el nu iartă pe nimeni. Piesa a explodat repede în mediul online și în mai puțin de 48 de ore a ajuns pe locul 2 în trending și a strâns aproape 2 milioane de vizualizări. Abi nu se oprește doar piesă și postează în continuare mesaje la adresa lui Alex Velea.

„Îmi place că Velea l-a pus pe micuțu’ ăsta să-mi facă diss, că el nu mai poate, e paralizat”, a scris Abi printre altele pe Instastory.