Abi Talent, ce s-a întâmplat cu tine? Tânărul parcă se tot ascunde de viața publică. Așa că susținătorii lui se tot întreabă ce mai face, cum mai este, cu ce se mai ocupă sau care este motivul pentru care nu mai dă niciun semn pe rețelele de socializare. Nicio grijă, pentru că Abi Talent reapare așa cum n-a mai apărut până acum.

”Regele României” s-a cam retras din viața publică de ceva timp. Pe conturile de socializare ale tânărului artist bate vântul, așa că fanii și-au pus tot felul de întrebări. Are Abi grijă de toate și nu lasă lucrurile de izbeliște. În tot acest timp, Abi Talent și-a pregătit un nouă lovitură de proporții, așa cum ne-a obișnuit, în sfera muzicală.

Artistul revine cu forțe proaspete

Dacă fanii lui s-au gândit că ”regele României” s-a lăsat de muzică, s-au înșelat amarnic. Tot ce a făcut Abi în acest timp în care a absentat a fost să pregătească o nouă piesă care să rupă topurile. Anunțul în acest sens l-a făcut chiar el pe rețelele de socializare nu cu mult timp în urmă. Nu doar fanii, dar și Abi se declară a fi extrem de nerăbdător să-și lanseze noua piesă care promite că va fi un nou hit.

Ce spune Abi despre propria persoană?

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a delcarat artistul la un moment dat.