Nu te-ai fi așteptat la astfel de rezultate. Iată câteva dintre vedete care au avut probleme la examenul de Bacalaureat

Proba examenului de Bacalaureat a dat mari bătăi de cap vedetelor din România. În timp ce unele dintre ele au obținut note demne de campioni olimpici, alții au fost dezamăgiți. Astăzi sunt persoane publice și le vedem mereu pe micile ecrane.

Adelina Pestrițu, Dan Capatos sau Iuliana Luciu sunt doar câteva dintre vedetele care au luat note mai mici la BAC.

Vedete care au luat BAC-ul cu note la care nu te-ai fi așteptat

Cazul Adelinei Pestrițu este deja unul cunoscut. Vedeta susține că la examenul de la Limba și Literatura Română, ar fi încurcat subiectele. Adelina Pestrițu a explicat că a încurcat romanul „Ion” care a fost scris de Liviu Rebreanu, cu „Moromeții”, scris de Marin Preda.

Astfel, vedeta a obținut nota de 3,60. Trecând peste acest moment, Adelina nu s-a lăsat descurajată și a luat BAC-ul.

social media

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”, povestea Adelina Pestrițu pentru presa din România, în urmă cu ceva timp.

Fosta asistentă TV Iuliana Luciu a întâmpinat probleme tot la proba de Limba și Literatura Română. Frumoasa șatenă a fost pusă în dificultate, obținând o notă de 3,30. Desigur, s-a pus cu burta pe carte și a luat Bacalaureatul cu media 7, 45.

social media

Dan Capatos a întâmpinat probleme cu profa de Limba și Literatura Română. Prezentatorul de televiziune susține că a luat nota 3, după ce s-ar fi certat cu profesoara.

„Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la română. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea.

social media

Zic: <<Gata, n-am nici o problemă!>>. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: <<Nu știu>>. S-a mirat aia: <<Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!>>. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: <<Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!>>, povestea Dan Captos, potrivit viva.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!