„O să fie ceva inedit, pentru că nunta va fi white party. Undeva afară cu soare, căldură, shoturi și tot ceea ce trebuie.”

De mai bine de trei ani, Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu. Relația celor doi este înfloritoare și anul viitor va avea loc și nunta. Artista deja a început să pună lucrurile la punct, iar de această dată nu mai vrea o nuntă clasică. A dat uitării tradițiile și merge pe ceva mai nou și inedit. Cum va arăta marele eveniment?

Maria Constantin este la a treia nuntă, așa că are experiență atunci când vine vorba de marele eveniment din viața ei. Daca până acum a mers pe genul de nunți clasice, de această dată vrea să schimbe radical lucrurile. Își dorește o nuntă inedită, care să nu respecte tradițiile și să nu se încadreze în șablonul clasic.

Merele eveniment va avea loc în vara anului viitor și o să fie un „white party”. Totul se va întâmpla în aer liber, iar invitații trebuie să știe că nimic nu va semăna cu o nuntă clasică. Artista are pregătite multe surprize și vrea să impresioneze pe toată lumea.

Sfârșitul lunii iulie sau august, n-am stabilit încă locația. Dar oricum va fi în cursul săptămânii, deci nu mă grăbesc s-o stabilesc prea repede. Știu exact ce vreau, unde vreau, deci e liber că oricum facem în cursul săptămânii. O să fie ceva inedit, pentru că nunta va fi white party. Undeva afară cu soare, căldură, shoturi și tot ceea ce trebuie, purceluși la grătar, pe românesc!

Le-am respectat eu de două ori (n.r. tradițiile) până acum și n-a fost de bine. Lasă, că nu e după asta! Hai să facem diferit, e petrecere, nu este nuntă. E o petrecere între prieteni, cei mai apropiați prieteni cu care ne-am frecventat noi și ne-am întâlnit în ultimii trei ani.”, a declarat Maria Constantin, potrivit cancan.ro.

A treia oară cu noroc! Maria Constantin se pregătește de nuntă. De această dată renunță la clasic și vrea ceva inedit
Social media

Maria Constantin are rochia de mireasă pregătită de cinci ani

Maria Constantin se îndreaptă către a treia căsnicie și este sigură că de data aceasta norocul îi surâde. Artista s-a apucat deja de pregătirile de nuntă, însă în privința rochiei de mireasă nu trebuie să își facă griji. Se pare că o are pregătită de mult timp și este gata să o îmbrace.

Cel care se va ocupa de rochia de mireasă este designer-ul Florin Burescu, un bun prieten al artistei. Cei doi au pus toate lucrurile la punct, au comandat materialele, iar în luna ianuarie se vor pune pe treabă.

„Categoric, eu sunt cel care o va îmbrăca. Noi avem rochia pregătită dinainte de a avea ea o relație. De 5 ani o avem pregătită. Este ceva stabilit, nu e ceva extravagant, dar în același timp e ceva unic. Orice femeie are rochia ei acolo în minte. Dacă la celelalte am făcut așa pe repede înainte, asta este studiată la milimetru.

Din ianuarie am stabilit că ne vom apuca de ea. Trebuie să o lucrăm în detaliu, pentru că se lucrează foarte mult la mână. Este din dantelă franțuzească, iar aceasta este cea mai dificilă dantelă. Are nevoie de o atenție mai sporită.”, a declara Florin Burescu.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.