La zile bune de când s-a vehiculat în presă că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța, cântăreața s-a săturat de comentarii și intrigi, așa că a pus piciorul în prag.

Andreea Bălan a suportat cu stoicism telefoanele și mesajele tuturor celor care au vrut să știe ce se petrece în mariajul ei și dacă va divorța cu adevărat.

În presă s-a scris inclusiv faptul că actorul nu mai doarme acasă de zile bune și că divorțul este iminent. Joi seara, actorul a fost surprins îmbrățișând-o pe Monica Davidescu, nașa de cununie a cuplului.

În mediul online, fanii au păreri împărțite. Unii dau vina pe George, pentru că și-ar fi neglijat soția și nu luptă pentru căsnicie, iar pe de altă parte, Andreea Bălan este cea care apare ca fiind vinovată, pentru că face o alegere greșită.

Sătulă de comentarii, cântăreața a decis să pună piciorul în prag să să le explice fanilor că alegerea nu este a ei.

Andreea a lăsat să se înțeleagă că soțul ei este cel care trebuie să facă o alegere. După ce a postat o fotografie cu mesajul „încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare, vedeta a răspuns comentariilor unor fani.

„Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George,nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreuna…vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul.e trist’, este un comentariul la care Andreea Bălan a decis că este timpul să răspundă.

„Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic’, a fost răspunsul acesteia.

Pe de altă parte, altcineva îi ia apărarea, tot în comentarii. „De ce toata lumea o acuză pe Andreea,de unde stiti care e adevarata problema,daca George e problema?De ce întotdeauna femeia este vinovată?’

Astăzi, Andreea Bălan a postat o altă fotografie. „Niciodată nu știi cât ești de puternic până nu ești puternic. Este singura variantă pe care o ai’, a scris aceasta.