În prezent, Ștefan Bănică Jr. trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lavinia Pîrva. Cei doi au un băiețel, pe nume Alexandru. În prezent, artistul se află la al treilea mariaj. În trecut, acesta a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, cu care are și o fetiță. Iată ce a declarat artisul după divorțul său de Andreea Marin.

Înainte de a-și întemeia o familie cu actuala soție, Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Jr. a fost considerat un crai al showbiz-ului românesc. Cântărețul a fost căsătorit cu Andreea Marin și diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu. După ce s-a despărțit de Mihaela, Ștefan Bănică Jr., în anul 2005, a cunoscut-o pe Andreea Marin.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, an în care „zâna” i-a dăruit și un copil artistului. Totuși, mariajul celor doi a fost destul de tumultos, plin de momente tensionate și nenumărate scandaluri.

social media

A suferit Ștefan Bănică după ce a divorțat de „Zâna Surprizelor”?

Deși amândoi au susținut că nu mai aveau niciun sentiment unul față de celălalt, declarațiile lor spuneau cu totul altceva. Atât Andreea, cât și Ștefan, își aruncau vorbe dure, dar subtile. Chiar și așa, Ștefan Bănică a părut să fie cuprins de emoții și să recunoască faptul că divorțul de Andreea Marin, nu a fost deloc ușor pentru el.

„Eu nu am să vorbesc despre cât de uşor sau greu mi-a fost după divorţ, cât de uimit sau în cunoştinţă de cauză am fost la aflarea veştii ca Andreea are un nou iubit. Într-o relaţie, indiferent de natura ei, nu există un singur vinovat. Nu am să vorbesc despre relaţia fostei mele soţii, nu am comentat despre el şi nu mă interesează relaţia lor decât în modul în care o poate influenţa pe fata mea. Eu consider că divergenţele despre copil dintre doi oameni nu se rezolvă la TV”, a declarat Ştefan Bănică Jr. într-o emisiune TV.