A slabit 30 kg in mai putin de 8 luni, afla cine este vedeta

Îndrăgita artistă Monica Anghel este de nerecunoscut după ce a reusit  slăbească 30 de kilograme în mai puțin de 8 luni.

Artista spune  problemele de sănătate au determinat-o  facă primul pas în lupta cu kilogramele fiind diagnosticată cu dublă hernie de disc și o pareză la piciorul drept, astfel viață cotidiană era înrăutățită.

Monica Anghel a declarat  avea un stil alimentar haotic,  „Înainte, stilul meu alimentar era dezordonat, asociam greşit alimentele la masă, nu mâncam nimic toată ziua şi mâncam noaptea, de multe ori câte un sendviş de la benzinărie. Mă îngrăşasem, dar niciodată nu am avut o problemă cu asta. Mă simţeam perfect şi cu 30 kg în plus. Eu ieşeam de la duş şi mă admirăm în oglindă cât de minunată sunt. Mă simţeam femeie, iubită şi frumoasă în ochii partenerului meu. Este greşit să încercăm să copiem vedete pe care le vedem prin reviste, în poze retuşate. Nu există perfecţiune, orice femeie are un pic de burtică, îi apare un rîd, dar asta înseamnă să trăieşti, să fii vie. Important e să ne iubim noi pe noi în primul rând şi abia după putem avea pretenţia să ne iubească alţîi

Artista spune  a reușit această performanță prin o alimentație sănătoasămult sport și proceduri moderne de înfrumusețare.

Lasă un răspuns

Au fost nevoiți să oprească filmarea pentru că un asemenea moment nu putea fi dat la televizor! Imaginile cu Liviu Vârciu, care vor rămâne în istorie:

Lovitură sub centură pentru Talpan | Conducerea armatei a decis noul comandant al clubului Steaua