Deși au trecut aproape 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, scandalul dintre fiii artistului, Ionuț și Dragoș, pare să nu mai aibă sfârșit. Acesta din urmă îi aduce acuzații parcă rupte din filmele cu mafioți, fratelui său. 

Concret, Dragoș Dolănescu a făcut o serie de afirmații grave la adresa lui Ionuț. Ele scot la iveală amănunte șocante din momentul în care Ion Dolănescu a încetat din viață, pe 19 martie 2009.

Gestul scandalos pe care Ionuț Dolănescu l-ar fi făcut cât timp tatăl lui zăcea mort în sufragerie

Deși, în ultima vreme, părea că s-au mai liniștit lucrurile, ba chiar că ei ar fi revenit la sentimente mai bune, iată că scandalul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu continuă și în 2022. Cei doi frați nu au reușit nici acum să facă pace.

„M-am întors din Costa Rica, unde locuiesc, ca să particip la înmormântarea tatălui. Însă, când am intrat în vila din strada Caimatei, m-am îngrozit! Dormitorul era întors pe dos, răscolit de Ionuț, în căutarea banilor, iar tata era mort în sufragerie. Cum să uiți asta? Ionuț căuta banii economisiți de tata.

Unul dintre fini mi-a spus că l-a certat pe Ionuț, că ar fi găsit 50.000 de dolari în saltea.

Nici nu știu cât este de adevărat. Cert este că Ionuț mi-a dat 5.000 de dolari. M-am trezit că-mi dă acești bani, nici nu știam ce e cu ei. Ionuț a cărat cam tot ce se poate căra din casa tatălui meu, sub ochii mei, mi-a dat și mie niște icoane.

Dacă putea căra cu cârca și vila din Sinaia o lua și pe aia”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru impact.ro.

A reînceput scandalul! Gestul scandalos pe care Ionuț Dolănescu l-ar fi făcut cât timp tatăl lui zăcea mort în sufragerie
Arhivă

Lupta pentru moștenire a durat 8 ani

Dragoș și Ionuț Dolănescu s-au luptat pentru averea de un milion de euro lăsată de tatăl lor, timp de opt ani. La final, Dragoș a rămas cu vila din Sinaia și cu două terenuri, iar Ionuț a primit vila din București și drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, evaluate la peste 75.000 de euro.

‘Lumea nu știe, dar, inițial, nu voiam să împărțim averea tatălui meu, ci să rămână în familie și să o gestioneze Ionuț, de la București. Însă, m-a umilit prea mult, a zis prea multe rele despre mine, m-a și dat afară din casă, după moartea tatălui nostru.

Oricum, eu nu aveam nevoie de mai nimic de la tata, am avut mereu banii mei, încă din studenție, când cărăm saci de ciment cu cârca, pe șantierele din America, pentru câțiva dolari. Atunci aș fi avut, într-adevăr, nevoie de bani pentru facultate’, a mai spus Dragoș Dolănescu.