Jurata emisiunii Te cunosc de undeva, s-a confruntat de-a lungul timpului cu problema kilogramelor în plus si a fost nevoita sa apeleze la o operație de micșorare a stomacului. Putina lume stie câte kilograme avea vedeta înainte de a ajunge la această intervenție.

Ozana Barabancea este una dintre vocile de aur ale României, devenind celebră datorită timbrului aparte de care dă dovadă. Viața ei nu a fost mereu roz și mereu a avut probleme cu kilogramele în plus. Din fericire pentru ea, a reusit sa invinga in această ”bătălie”, după ce a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului.

În 2017, cand a luat aceasta hotarare, cântărea 114 kilograme. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta a avut perioade în care ajunsese și la 128 de kilograme. A încercat mai multe diete de-a lungul timpului, reușind să dea jos aproximativ 40 de kilograme, însă le-a pus la loc imediat și nu oricum, ci dublu.

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a povestit ea.

La trei ani distanta de la intervenție, Ozana arată impecabil si nu se mai teme sa isi arate trupul. Obisnuieste sa poarte numai haine mulate, care sa ii dezvaluie silueta de vis si nu ezita sa apara si in costum de baie.