De curând, Carmen de la Sălciua a fost implicată într-un scandal de proporții. Carmen a fost acuzată că i-a furat soțul unei femei.

Cântăreața dezvăluise înainte de scandal, că este într-o relație, fără a face publică identitatea noului iubit. Carmen de la Sălciua a ținut să lămurească situația și astfel s-a demonstrat că artista nu este vinovată de nimic. De atunci, cei doi nu se mai ascund de ochii lumii. De multe ori Carmen postează felul în care este răsfățată de iubitul ei.

A răsărit soarele și pe strada ei! Cum o răsfață iubitul pe Carmen de la Sălciua. FOTO
Instagram

Carmen este în al 9-lea cer!

„Așa iubit? Cea mai gustoasă mâncare e cea preparată cu dragoste!”, a declarat Carmen pe contul ei de Instagram.

Iubitul cântăreței a gătit un pește ce arată extrem de delicios. Cei doi postează zilnic poze în care sunt împreună iar fanii îi iubesc și le oferă multe comentarii.

Despre relația ei, Carmen de la Sălciua a declarat, recent, că este una extrem de frumoasă și că se înțeleg de minune.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena’,a declarat recent Carmen de la Sălciua la Teo Show.

Nu ar trebui să ne mire că Marian gătește atât de bine. Tânărul deține un restaurant! De altfel așa s-au și întâlnit cei doi. Carmen de la Sălciua venea des să cânte în locația pe care Marian o deține. Așa au ajuns cei doi să fie apropiați, mai întâi prieteni și în cele din urmă iubiți.

Se pare că cei doi trăiesc o poveste de dragoste de invidiat. Nimic nu pare că ar putea să-i despartă! Trebuie să specificăm că de curând, Marian a declarat că are de gând să ajungă la altar cu talentata Carmen de la Sălciua!