Descoperirea uluitoare a fost făcută în Polonia

Halucinant ce a putut să facă un bărbat în propria locuință. Acesta nu a putut să se despartă de propria mamă nici după ce aceasta a decedat. Astfel, polonezul a decis să îi păstreze cadavrul în casă. Nu doar că a apelat la acest mod terifiant de a și ține aproape părintele mort ci a poziționat corpul pe canapea. Oamenii legii au descoperit un trup mumificat, fiind de-a dreptul șocați de o astfel de imagine.

Cazul terifiant a făcut deja înconjurul lumii prin intermediul presei internaționale.

Un bărbat și-a ținut mama moartă în casă timp de 13 ani

Cei care au descoperit alarmantul caz au fost paramedicii care s-au deplasat acasă la bărbat. Pe canapeaua din sufragerie, echipa de salvare a găsit trupul deja mumificat al femeii.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul nu locuia singur. Astfel că la acest gest au complotat și alți membrii ai familiei. Este vorba despre sora și cumnatul inculpatului. Acesta din urmă a fost de altfel persoana cheie care a decis să deconspire totul.

Cazul șocant s-a întâmplat în sud vestul Poloniei într-o localitate mică. Se pare că nimeni nu a observat însă în comunitate lipsa femeii decedate deja de 13 ani. Casa lui Radlin, bărbatul care și-a mumificat mama este localizată la 50 de km de Gliwice.

Conform procedurii, corpul femeii a fost dus direct la medicină legală pentru a fi investigat. Medicii au reușit să pună cap la cap datele cazului. Astfel, aceștia au concluzionat că femeia a murit în anul 2010. Ancheta nu s-a oprit însă aici. Procurorii de caz au decis să treacă la următorul nivel al cercetării: la cimitir. Astfel, mormântul femeii a fost deschis .

Deși în groapă exista un sicriu, acesta era gol se arată în anchetă. Medicii au prelavat probe pentru ADN, iar acestea au confirmat faptul că este vorba despre mama inculpatului. Bărbatul a fost internat momentan într-o unitate pentru persoane cu probleme psihice.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.