A murit Ion Șmecheru’! Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp de Culiță Sterp pe contul personal de Facebook. 

A murit Ion Șmecheru’!

A murit Ion Șmecheru’! Culiță Sterp este cel care a făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Tânărul a devenit celebru pe rețelele sociale datorită videoclipurilor amuzante și a bine cunoscutei replici „Am trei rânduri de creier”. Culiță Sterp l-a ajutat să își ridice o casă în urmă cu an.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Culiță Sterp într-o postare de pe Facebook.

A murit Ion Șmecheru’! Anunțul trist a fost făcut chiar de Culiță Sterp: „Băutura nu e bună, fraților”
Tiktok

Tot pe Facebook, Culiță Sterp a precizat si motivul morții lui Ion Șmecheru’: coma alcoolică. Se pare că tânărul cu chef de viață se confrunta cu dependența de alcool, care i-a adus și sfârșitul.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu când ești dependent. El de o lună de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a precizat Culiță Sterp pe contul personal de Facebook în urmă cu puțin timp.