Scene de groază într-o localitate din județul Timiș. O șoferiță a lovit un copil pe trecerea de pietoni, apoi a intrat în plin într-un grup de persoane care mergeau pe trotuar. Una dintre victime era o femeie însărcinată.

O șoferiță din Timiș a intrat în plin într-un grup de oameni pe trotuar

Accidentul s-a produs în localitatea Gătaia. Șoferița, în vârstă de 58 de ani, a lovit prima oară un băiat în vârstă de 13 ani, pe trecerea de pietoni. Copilul mergea cu bicicleta pe lângă el, după cum prevede legea, iar femeia la izbit în plin.

A pierdut controlul mașinii, apoi a intrat într-un grup de pietoni, aflați pe trotuar.

A lovit o adolescentă de 15 ani, două femei de 32 și 37 de ani și un tânăr de 29. Una dintre femeile lovite este însărcinată, iar cealaltă ținea în brațe un bebeluș. Din fericire, copilul a scăpat fără nicio zgârietură, deoarece mama lui l-a protejat cu propriul corp.

Explicația femeii care a produs accidentul este halucinantă. Spune că s-a speriat când l-a văzut pe băiat pe trecere și a încurcat frâna cu accelerația. În momentul în care mașina a prins viteză, s-a panicat și mai tare și nu a mai putut să o oprească.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și medici. Șoferița s-a baricadat în mașină, deoarece cunoscuții celor pe care i-a lovit au încercat să o atace.

Medicii le-au acordat îngrijirile necesare celor cinci persoane rănite, apoi i-au transportat la cel mai apropiat spital. Din fericire, niciuna dintre ele nu a fost grav rănită, astfel că nu a fost nevoie de internare.

Femeia care era la volan a fost dusă de polițiști la audieri. Era un șofer cu experiență, conducând de 6 ani, însă panica a făcut-o să-și piardă cumpătul. Ea este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.