Nicole Cherry are mari motive de bucurie, pentru că în numai câteva luni va avea ocazia să-și țină în brațe primul copil. Cu toate că este însărcinată în câteva luni bune, Nicole a ales să țină ascunsă sarcina o perioadă. Motivul pentru care a făcut acest lucru îl aflăm chiar de la ea.

Nicole Cherry se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere în aceste momente. Are faimă, succes și în curând urmează să își întemeieze o familie minunată alături de bărbatul visurilor sale, la vârsta de numai 22 de ani având o viață cum mulți doar visează. Este însărcinată în câteva luni, însă fanii artistei au aflat marea veste nu cu mult timp în urmă.

Se pare că Nicole Cherry a ales să fie discretă în ceea ce privește sarcina la început. A vrut să se asigure că totul decurge normal și că nu există nicio problemă, iar abia apoi să dea vestea în țară.

Nicole Cherry, probleme de sănătate la începutul sarcinii?

Din spusele artistei, ne dăm seama de faptul că Nicole Cherry se simte foarte bine acum și că sarcina decurge fără probeme. Mai mult, frumoasa artistă a declarat faptul că nu își dorește să fie tratată cu mănuși sau ca pe un bibelou fragil. Pe de altă parte, vedeta a mai mărturisit că în prima lună de sarcină a avut de suferit din cauza grețurilor și a vărsăturilor, însă acest motiv nu reprezintă pentru ea un aspect de care să se plângă, pentru că știe că alte mămici au probleme mai serioase decât ce a întâmpinat ea.

A ieșit la iveală motivul pentru care Nicole Cherry și-a ascuns sarcina o perioadă: ”Nu vreau să-mi plâng de milă”

Cât despre marele eveniment al venirii pe lume a celei mici, Nicole Cherry declară faptul că încă nu au început toate pregătirile necesare să o primească pe cea mică așa cum se cuvine și că vor face acest lucru cel mai probabil în luna septembrie.