Află care este una dintre cele mai mari plăceri ale Adelei Popescu.

Prezentatoarea de televiziune Adela Popescu a dezvăluit una dintre cele mai mari și nevinovate plăceri ale sale.

Ei bine, prezentatoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă” de aici a mărturisit că îi place foarte mult să stea degeaba. În cazul în care mai are o mică gustare și o cafea, atunci meniul este complet, iar ea se simte foarte bine.

@bella.00000

#râzi😂 #lovetgjiu❤️ #oltence💙💛❤️

♬ sunet original – BELLA 🤍

„Mie îmi place mult, mult să stau degeaba.” a recunoscut Adela Popescu

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează de zor pentru una dintre cele mai așteptate emisiuni de la PRO TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta nu este plecată doar alături de echipa de producție, ci și împreună cu familia sa.

Momentan, Adela Popescu este într-un proces de acomodare în noua țară în care va locui preț de câteva săptămâni. Cât despre noul proiect din care face parte, Adela Popescu spune că este o provocare atât pentru concurenți, cât și pentru ea.

Se bucură că va prezenta această emisiune alături de Cabral, cel cu care a realizat în trecut prima emisiune live.

„Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»” a spus Adela Popescu pentru revista VIVA! despre noua emisiune.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.