Între Alex Velea și Antonia există o diferență de înălțime care este vizibilă, așa că fanii s-au întrebat despre câți cm este vorba. Se pare că acest aspect nu a stat deloc în fața dragostei lor și nici nu s-au luat după gura lumii. Artista se simte foarte bine în pielea ei și nu se vede deloc deranjată de acest aspect. Iată despre ce diferență este între cei doi.

Antonia și Alex Velea se numără printre cele mai iubite și apreciate cupluri din lumea mondenă la ora actuală. Sunt foarte admirați pentru faptul că au reușit să își creeze o familie atât de frumoasă și, în același timp, să prospere în plan profesional. Cei doi se bucură de succes imens, iar fanii pur și simplu adoră fiecare piesă pe care o lansează, ajungând de fiecare dată în top. Se iubesc necondițioanat, însă nu puține au fost dățile în care a fost adusă în discuție înălțimea lor. Așadar, între cei doi există o diferență de 8 cm.

A ieșit adevărul la iveală! Iată cu cât este mai înaltă Antonia față de Alex Velea: ”Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta”

Ce spune Antonia despre faptul că este mai înaltă decât Alex Velea?

Alex Velea se mândrește cu o înălțime de 1,70 cm, pe când frumoasa sa parteneră are nici mai mult nici mai puțin decât 1,78. Chiar și așa, artista nu se sfiește să poarte tocuri atunci când se află la brațul soțului său. În ciuda faptului că diferența nu poate fi trecută cu vederea de ochii publicului, cei doi nu țin cont de aspectul înălțimii.

Mai mult decât atât, Antonia face mărturisiri în acest sens și declară faptul că în continuare nu înelege care este motivul pentru care lumea se axează din ce în ce mai mult pe acest subiect, când, de fapt, pentru ei nu contează absolut deloc. Și, pentru a închide de tot gura răutăcioșilor, artista spune că îl consideră chiar foarte atrăgător pe iubitul ei chiar dacă este mai scund decât ea.

 

„Dacă eu sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram împreună cu un bărbat care e puţin mai mic decât mine. Nu ştiu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălţime şi se înţeleg foarte bine. Ce contează? Alex e sexy şi aşa“, a spus Antonia, atunci când a fost întrebată dacă o deranjează că iubitul ei este mai scund decât ea.