Reclamă
Reclamă

Roxana Dobre și Florin Salam formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Aceștia sunt împreună de ani de zile și împreună au reușit să treacă peste toate piedicile pe care oamenii li le-au pus. Soția artistului a explicat însă un subiect dezbătut destul de mult în presă, în urmă cu mai mult timp: scandalul banilor și plecarea ei de acasă. 

Cei doi soți niciodată nu s-au ferit să vorbească public despre viața și familia lor. În timp ce alte cupluri-vedetă ,,ascund mizeria sub preș” și evită să vorbească despre relația lor, Roxana Dobre și Florin Salam au dat mereu dovadă se sinceritate și modestie. Iată însă ce a spus soția manelistului, despre scandalul banilor și alte zvonuri care au circulat prin presă.

Roxana Dobre: ,,Țin minte că erau sărbătorile de iarnă și plecasem de acasă”

Invitată la emisiunea de pe YouTube moderată de Cristina Șișcanu, soția lui Florin Salam a făcut noi mărturisiri.  Iată ce a declarat Roxana Dobre despre scandalul banilor și plecarea ei și a copiilor de acasă.

captură tv

,,Cristina Șișcanu: ,,În presă au circulat zvonuri că ați fi în pragul despărțirii de mai multe ori, că ai plecat tu de acasă, că i-au luat nu știu ce bani, jumătate de milion de euro… 

Reclamă

Roxana Dobre: Nu-l luam pe tot? Plecam cu jumătate? 

Cristina Șișcanu: Că ai plecat cu banii, că nu știu ce. Au fost atâtea articole despre voi, de-a lungul timpului. 

Roxana Dobre: Nu, am plecat cu inima lui, știi?

Cristina Șișcanu: Păi asta e cel mai de preț! Dar au fost momente din astea când te-ai gândit că poate ar trebui să  vă despărțiți? Nu ai avut momente de cumpănă în relație? 

CITEȘTE ȘI – Când se retrage Florin Salam din muzică! Roxana Dobre, soția manelistului, a spus tot adevărul

Roxana Dobre: Nu, au fost momente tensionate, să zic așa, ca în orice familie, mai ales la început. Dar nu mai eram la început, că deja eram gravidă cu cel de-al treilea copil în momentul respectiv. Dar tot familia… Și Dumnezeu a făcut în așa fel încât, la momentul respectiv, decât m-am uitat uitat în momentul ăla așa sus. Țin minte că erau sărbătorile de iarnă și plecasem de acasă. 

@mrsdeedee92 #fyp #roxanadobre #florinsalam #podcastcristinasiscanu #roxanadobrevorbestedespremomenteletensionatedinviatacusalam ♬ sunet original – DeeDee

Da, mă certasem cu el și plecasem de acasă, cu cele două fetițe și cu cel mic în burtă la mine. Și am zis că e ok, nu e nicio problemă. Fix la un an de zile, persoanele care mi-au făcut rău la momentul respectiv, mi le-a arătat Dumnezeu. 

Cristina Șișcanu: Ce-au făcut? L-au influențat împotriva ta? 

Roxana Dobre: Nu. Influențat nu aveau cum, pentru că soțul meu știe orice pas pe care eu îl fac. Îți imaginezi, da? Dacă eu sunt tot timpul singură. Și dacă era nesigur pe iubirea pe care eu i-o port lui și de fidelitatea mea vizavi de mine, îți dai seama că nu ajungeam până aici. Nici eu cu el, nici el cu mine. Normal.

Și oamenii sunt atât de imbecili și atât de inculți, încât nu au știut să vadă exact povestea noastră și tot și-au mai băgat coada. Tot încercau, tot încercau, tot au încercat. 

Cristina Șișcanu: ,,Ce aveau de obținut ei? 

Roxana Dobre: Păi nu voiau să fiu eu cu soțul meu și copiii mei să nu aibă tată”, a declarat Roxana Dobre, în cadrul emisiunii online a jurnalistei Cristina Șișcanu.

Reclamă
Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro