A fost semnată o petiție împotriva lui Colo, pentru că oamenii nu vor să-l mai vadă pe internet. Internauții s-au gândit foarte bine la asta. Au realizat o petiție, pe care au distribuit-o masiv și care a fost semnată de 40.000 de persoane. Ei cer eliminarea tuturor conturilor pe care le are Alexandru Bălan, alias Colo, pentru că este un exemplu prost pentru copiii care îl urmăresc într-un număr atât de mare.

Reclamă

Vloggerul Colo, cum este cunoscut de fanii lui, a reușit să șocheze o țară întreagă. Vloggerul obișnuiește să facă live-uri în care stă de vorbă cu fanii lui, dar ultima data a vorbit mai mult decât ar fi trebuit. Se pare că Alexandru Bălan instiga la violarea minorelor, pentru care riscă ani buni de pușcărie.

Reclamă

Colo este urmărit de peste 800.000 de oameni. Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea pe YouTube sunt copii; acesta fiind și motivul pentru care oamenii din mediul online au luat foc. Petiția a circulat repede în mediul online, iar oamenii nu au stat prea mult pe gânduri și au semnat. Creatorii petiției și-au propus să strângă 50.000 de semnături, dar mai au foarte puțin și vor reuși. În plus, Colo și-a cerut și scuze public. Acest gest nu i-a impresioant deloc pe fanii lui.

A fost semnată o petiție împotriva lui Colo, după ce a făcut o serie de afirmații pe live

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.“, a spus Colo acum ceva timp.

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă; recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. În ultima perioadă, pe Facebook, a izbucnit aşa un mare scandal şi am fost implicat în el de către mai mulţi influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie. Şi vreau să-mi cer scuze faţă de ei personal, în primul rând, pentru că acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.”, sunt doar câteva dintre cuvintele vloggerului.