Un bărbat din Murgeni, judeţul Vaslui, a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 21.22.2020, bărbatul, deşi nu poseda permis de conducere, a condus autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, pe drumul naţional DN 26, între localităţile Murgeni şi Blăgeşti. Pe fondul lipsei de experienţă în condus, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi a celor doi pasageri, doi tineri în vîrstă de 17, respectiv 15 ani. Toţi au abandonat autoturismul pe raza comunei Blăgeşti, judeţul Vaslui, însă ulterior au fost identificaţi de organele de cercetare penală.

Împotriva bărbatului de 18 ani a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, faţă de acesta a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Distribuie