People a dat verdictul, iar în 2022 avem o vedetă care a meritat din plin titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”.

Doamnele și domnișoarele au primit azi una dintre cele mai așteptate vești. Ca în fiecare an, cei de la People anunță cu mare fast cel mai sexy bărbat. Competiția a fost una foarte strânsă, dar se pare că cel mai bun a câștigat.

Cei de la People au făcut o tradiție din numirea anuală a celui mai sexy bărbat. Slavă Domnului, candidați sunt mereu, iar anul acesta, vedetele luate în vizor au făcut ravagii în rândul fanilor. După lungi dezbateri, se pare că cei de la publicația menționată au deliberat verdictul mult așteptat.

Surprinzător sau nu, titlul de „cel mai sexy bărbat în viață” i-a revenit lui Chris Evans. Chris este cunoscut pentru rolurile sale din producțiile de succes. Poate cel care îl recomandă cel mai mult este chiar rolul lui Captain America. Deși nu a tânjit niciodată după acest titlu, se pare că i se potrivește de minune.

A fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2022. Competiția a fost una acerbă
People

Chris Evans nu și-a propus să fie „cel mai sexy bărbat”

Vizibil măgulit de această titulatură, Chris Evans a acordat un interviu celor de la People. Publicația care l-a desemnat cel mai sexy bărbat a realizat și o ședință foto incediară cu faimosul actor. Evans a vorbit cu emoții despre noul lui atribut și recunoaște că nu se aștepta la asta.

Chris a povestit că mama lui este cel mai mare fan, dar și cel mai mare critic al lui. Cel mai probabil, ea va fi cea care se va bucura cel mai mult de această reușită. Este pentru prima dată când Evans pune mâna pe un asemenea titlu, iar asta pentru că fiecare vedetă obține asta o singură dată în viață.

Înainte de a ajunge la Chris Evans, titulatura de „cel mai sexy bărbat în viață” a fost la alte nume celebre de la Hollywood. Printre ele amintim pe Paul Rudd, John Legend, Michael B. Jordan sau Brad Pitt.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.