Anul 2022 nu a început prea bine pentru Simona Suhoi (ex-Sensual). Aceasta a fost călcată de hoți chiar în prima zi a anului.  Din fericire, cel care a vurt să o lase fără nimic nu a avut prea mare succes și a plecat cu mâna goală.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor Simona Suhoi s-a reprofilat. Aceasta și-a deschis o fabrica de panificație și distribuie produse în mai multe orașe din România. Chiar în prima zi a anului, un individ a vrut să o lase pe Simona Suhoi fără nimic. Hoțul a încercat să forțeze ușa depozitului din Pitești, însă din fericire nu a reușit și a plecat acasă cu mâna goală.

Simona Suhoi bănuiește că cel care i-a vrut răul este chiar un fost angajat. Hoțul a fost surprins pe camerele de supraveghere, însă Simona Suhoi nu a vurt să anunțe autoritățile.

„Așa am început anul, cu o tentativă de jaf la firmă. Cineva a încercat să intre în depozit chiar pe 1 ianuarie. Bănuiala mea e că e un fost angajat, care a plecat cu ceva vreme în urmă. Am găsit ușa forțată și am verificat pe camere, așa mi-am dat seama. Nu am mai anunțat poliția, pentru că am ajuns acolo pe 3 ianuarie și oricum era inutil.

Eu am depozitate acolo mai multe utilaje, le-am adus cu un elevator, mi-e greu să cred că cineva ar putea să plece cu ele în spate. Unele nici nu încap pe ușă, ar trebui spartă ca să poată fi scoase de acolo. Iar ușa e foarte bine securizată din interior”, a declarat Simona Suhoi, potrivit WOWbiz.ro.

Simona Suhoi, victima unui jaf, în prima zi a anului
Social media

Simona Suhoi își extinde afacere

Chiar dacă a început anul cu stângul, Simona Suhoi are planuri mari pentru 2022. Aceasta își dorește să își extindă afacerea și în curând va deschide o ciocolaterie chiar în Capitală.

„Cel mai probabil, toate utilajele din Pitești le voi aduce în București. Am în plan să-mi deschid o ciocolaterie gen coffe-to-go, unde să găsești și produse alimentare și să fie deschisă non-stop. Am găsit două spații, unul care ține de Hotel Ambasador și altul în Piața Romană. Trebuie doar să mă decid pe care-l închiriez”, a mai declarat Simona Suhoi.