A explodat bomba! S-a aflat deja cine vrea să îi ia locul lui Iohannis, la Cotroceni! Moise Guran este pe listă

Publicat: joi, 16 ianuarie 2020, 12:28

Reclamă

Nici nu s-au terminat bine alegerile prezidenţiale, că deja au apărut primele informaţii legate de numele care se pregătesc pentru candidatura din 2024. Cunoscutul jurnalist, Moise Guran a intrat astăzi în politică și a anunțat oficial că se va pregăti intens şi o candideze la prezidențialele de peste patru ani.
Moise Guran este speranţa USR-ului la prezidenţiale, după ce, anul acesta, Dan Barna nu a avut prea multe rezultate.

Moise Guran și-a anunțat azi intrarea în USR și ieșirea oficială din jurnalism.De asemenea, acesta a vorbit şi despre candidatura sa la alegeri.

Reclamă

„Dacă mi se propune, voi candida și la alegerile prezidențiale. Știu că tocmai le-am ratat, dar asta e, odată la cinci ani.

Nu am această intenție, să candidez la locale, deși intenționez să mă implic activ în campania electorală pentru București, poate și pentru alte orașe. Am idei legate de București, ca jurnalist m-am documentat și am mers în multe locuri, și trăiesc în acest oraș. Pe de altă parte, cred, însă, că competențele mele sunt legate, mai degrabă, de administrația centrală decât de cea locală și că ideile și specializarea mea a mers mai mult către zona macroeconomică decât cea locală”, a spus Guran.

Reclamă
De altfel, Rareş Bogdan şi Gabriela Firea şi-au anunţat candidatura.

Votaza politicianul favorit

Reclamă

Reclamă

O să îți placă și:

Reclamă

Reclamă