Loredana Chivu este foarte cunoscută în showbizul românesc. Fie că vorbim de aparițiile incendiare de la TV, sau cele de pe rețelele de socializare, blondina știe mereu să se facă remarcată.

Loredana Chivu a efectuat în primăvara acestui an, o operație estetică. Mai exact, o injectare fesieră la o clinică din București. Intervenția pare să fi fost un eșec și se presupune că unul dintre medici a folosit substanțe ieftine pentru aceasta procedură. De aici a început războiul. Însă Loredana Chivu a pierdut deja în prima instanță. Se pare însă că vedeta și-a făcut și alte modificări!

A dat-o în bară cu posteriorul, dar și sânii stau să-i explodeze! Cum arată bustul Loredanei Chivu. FOTO
Instagram

Diva Loredana Chivu a postat recent o poza foarte sexy

Îmbrăcată doar cu o cămașă albă, lângă foarte mulți trandafiri, vedeta își etalează formele. Loredana Chivu este faimoasă și datorită numărului de intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut. Intervenții atât la nivelul feței, cât și la nivelul corpului. Pentru a avea sânii pe care îi dorea, vedeta a trebuit să treacă prin cinci intervenții, ultima având loc anul trecut. Loredana Chivu și-a pus implanturi uriașe, de 2 kilograme!

Dacă posteriorul i-a „bubuit” din cauza intervențiilor exagerate, nici sânii nu sunt departe de a exploda. Bustul fostei asistente „păcătoase” a ajuns să fie de-a dreptul de…speriat! Sânii uriași nu-i mai încap în nicio haină!

„O să spun în premieră câte operaţii am. Prima operaţie la sâni mi-am dorit-o pentru că eram complexată, pentru că nu aveam. Am avut o problemă cu acea operaţie, s-a infectat, şi a trebuit să urmeze o reconstrucţie, adică încă trei operaţii la sâni, până am ajuns să îi am ca acum. Altă operaţie este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir.

Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate acum doi ani. La fund nu am operaţie, sunt nişte injecţii. Eşti puţin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă îl voiam şi mai mare, trebuia să fac exerciţii la sală care îmi măreau şi picioarele şi n-am vrut asta. Am avut noroc că la faţă nu am avut nevoie, faţete dentare nu am, sunt dinţii mei”, a mărturisit Loredana Chivu, la Antena Stars.