Asemenea întâmplări par scoase din filme, mai exact pot fi subiecte de telenovele. Însă, dragostea e oarbă și uneori depășește granițele rațiunii. Sportivul care a picat în această plasă de minciuni se numește Roberto Cazzaniga și a crezut timp de 15 ani că este iubitul modelului Alessandra Ambrosio.

Voleibalistul era convins că are o relație de la distanță cu frumoasa brunetă de mai bine de un deceniu. De fapt, cea căreia îi împărtășea dragostea este o femeie de 50 de ani din Sardinia, pe nume Valeria, conform presei internaționale.

1. Cum a pornit această minciună gogonată?

Sportivul în vârstă de 42 de ani a fost loial unei minicuni incredibile timp de 15 ani din viața lui. Deși modelul brazilian Alessandra Ambrosio s-a afișat de-a lungul timpului pe Instagram împreună cu alți bărbați și cu copiii ei, se pare că Roberto nu a aflat. Pentru el, relația lor la distanță consta în convorbiri telefonice și mesaje.

Potrivit presei internaționale, o femeie de 50 de ani din Sardinia, pe nume Valeria s-a dat drept celebra vedetă fără nerușinare timp de un deceniu jumate. Și se mai spune că minciuna are picioare scurte!

A crezut 15 ani că are o iubită fotomodel, dar a fost mințit. Ce descoperire șocantă a făcut un mare sportiv: „L-am găsit plângând”
Instagram

În această poveste mai există o complice, conform modului în care s-au cunoscut. Cei doi au început să vorbeacă prin intermediul unei cunoștințe comune. În acel moment, Valeria i-a trimis sportivului fotografii cu Alessandra Ambrosio, cea care pretindea că este. Astfel, relația de la distanță a început și a durat până acum, nu mai puțin de 15 ani mai târziu.

2. Dragostea l-a costat 700.000 de euro și o mașină Alfa Romeo nou-nouță

Roberto Cazzaniga nu a ținut cont de bani atunci când ar fi aflat că iubita lui este bolnavă de o presupusă boală la inimă. El s-a implicat trup și suflet în ciuda relației de la distanță, motiv pentru care a ajutat-o cu o sumă impresionantă pe Valeria pentru a se reface.

„Într-o zi, eram în cameră, pe întuneric. L-am văzut plângând și l-am întrebat ce are. Mi-a zis că s-a îndrăgostit de o femeie care este la terapie intensivă pentru o operație pe cord și că nu poate merge să o vadă la spital, de teamă ca ea să nu se enerveze.”, a declarat fratele lui Roberto, Danilo Cazzaniga.

Colegii săi nu au mai putut să stea cu mâinile în sân atunci când au auzit că prietenul lor nu a văzut-o niciodată în realitate pe femeia pentru care a făcut atât de multe. Astfel. după ce coechipierii italianului au depus plângere la Poliție, s-a aflat identitatea mincinoasei.

A crezut 15 ani că are o iubită fotomodel, dar a fost mințit. Ce descoperire șocantă a făcut un mare sportiv: „L-am găsit plângând”
Instagram

3. Roberto Cazzaniga este în stare de șoc, iar cariera lui poate suferi

Voleibalistul are o funcție foarte importantă la clubul la care este legitimat, Gioia Del Colle. Acesta este căpitanul echipei, care trebuie să susțină moralul tuturor, însă nu se mai poate concentra la asta acum. Sportivul a recunoscut că este foarte afectat de toată povestea, atât din punct de vedere emoțional, cât și economic.

„Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a spus Roberto Cazzaniga.