Alexandru Arșinel a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, pe data de 29 septembrie 2022. Acesta a trecut la cele veșnice la vârsta de 83 de ani. Regretatul actor va fi înmormântat astăzi, pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, în apropiere de Aleea Scriitorilor. Toți cei care l-au cunoscut pe actor pot veni la căpătâiul acestuia, pentru a aduce un ultim omagiu.

Alexandru Arșinel va fi condus astăzi, pe ultimul drum. Toți cei care l-au îndrăgit sunt așteptați la Cimitirul Bellu din București, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Regretatul actor s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Cei doi băieți ai săi vor să îi respecte tatălui lor toate dorințele. Astfel, acesta va fi înmormântat cu costulul, pălăria și butonii săi favoriți.

Regretatul actor nu își va trăi somnul de veci pe Aleea Actorilor, ci în apropiere de Aleea Scriitorilor. Acesta s-a pregătit din timp pentru momentul în care va părăsi lumea.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine”, declara actorul în urmă cu ceva timp.

social media

Alexandru Arșinel este înmormântat astăzi

Astăzi, în jurul orei 12:00, circa 300 de oameni au fost prezenți la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce acestuia un ultim omagiu. Astfe, printre cei care au adus coroane de flori se numără Uniunea Teatrală din România, Primăria Dolhasca, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, dar și Viorel Păunescu, fostul patron al Stelei și echipa de suflet a actorului.

Mai mult, de la tristul eveniment nu a lipsit nici Gheorghe Turda. Toți cei prezenți în cadrul acestui eveniment trist au privit îndurerați slujba de înmormântare a regretatului actor.

Desigur, printre marea de coroane de flori, s-a zărit și o coroană confecționată din orhidee imperială albă și verde. Pe ea avea scris un mesaj emoționant, care nu a putut să nu fie luat în evidență de către cei care au participat la acest eveniment.

„Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, era mesajul scris pe coroana de flori

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.