Târgul de Crăciun de la Sibiu a avut loc pentru prima dată în anul 2007, de atunci acesta a luat amploare și a devenit din primul cel mai cunoscut târg de Crăciun din România.

Anul acesta Târgul va aduce la mijlocul lunii Noiembrie atmosfera de Crăciun, atât de dragă tuturor, cu miresme de cozonaci, nuci prăjite, vin fiert și multe alte delicatese. Va fi un program cultural vast plin de la concerte de colinde, până la ateliere pentru copii. Organizatorii au anunțat că timp de 47 de zile turiștii vor vedea pe toate clădirile din piața sfatului proiecții grandioase, care o să transforme Sibiul în cel mai luminat oraș din țară. Doar din acest an puteți profita de:

Christmas Food Carousel 2019: 28 Noiembrie-2 Decembrie 2019 (streetfood)

Atelierele lui Moș Crăciun pentru copii: 17 Noiembrie- 2 Decembrie (atelier de făcut lumânări)

Biscuiți de Crăciun: 3Decembrie-9 Decembrie (atelier de făcut biscuiți)

Micul Brutar: 10 Decembrie-16 Decembrie (atelier de făcut turtă dulce)

Decorațiuni Pixel Art: 17 Decembrie-23 Decembrie(atelier de creație folosind piese termoadezive)

Și multe, multe alte atracții. Sună interesant? Inaugurarea se face pe data de: 15 Noiembrie, ora 19

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmosfera și tradiția creată.