Oamenii nu sunt mereu compatibili între ei, iar acest lucru nu poate fi controlat sau îndreptat de nimeni. Astrele ne pot explica însă de ce, uneori, avem o aversiune inexplicabilă pentru anumite persoane. Uneori este mai bine să analizăm o situație sau un comportament mai în detaliu în momentul în care alegem să intrăm în relație cu cineva.  Unoeri viața ne demonstrează că nu suntem compatibili cu toate persoanele. Iată perechile de zodii care nu înțeleg! niciodată

BERBEC și FECIOARĂ
Caracterul fecioarelor este cunoscut pentru spiritul libertin și greu de controlat. Tot ce vor să facă este să acționeze după bunul plac, iar acest lucru nu place mereu celor in jurul lor. Cum sunt optimiști și visători, nu se vor înțelege cu berbecii. Aceste două zodii fac parte din universuri diferite, iar modul lor de a vedea lucrurile este total diferit. Nu pot ajunge niciodată la un punct comun, așa că certurile sunt inevitabile.

PEȘTI și RAC

Aceste zodii sunt foarte sensibile și gentile. Chiar dacă la prima vedere lasă impresia că s-ar înțelege minunat, în special datorită naturii lor emoționale, adevarul este că racii și peștii nu se înțeleg de cele mai multe ori. Deoarece ambele semne zodiacale au tendința să fie foarte emotive, să le pui împreună, în special în situații stresante este cea mai mare greșeală pe care o poți face. Se vor agita reciproc, iar în final toată lumea va fi ititată și nefericită.

Zodii care nu au niciun viitor împreună! Nu se vor înțelege niciodată. Zodii incompatibile

SCORPION și VĂRSĂTOR

Scorpionii și vărsătorii au personalități total opuse. De cele mai multe ori, tot ce fac se bate cap în cap, fiind două contrarii care nu se atrag deloc. Scorpionii iubesc să fie în control și să se ocupe de tot, în timp ce vărsătorii sunt foarte relaxați. Atunci când sunt puși împreună, caracterul puternic al nativilor în scorpion va încerca să controleze pe toată lumea, iar vărsătorii vor fi printre primii care vor ceda.