Când toată lumea caută frumusețea fizică, aceste zodii sunt aici să ne demonstreze că iubirea e mult mai mult de atât. Cu toate că și aspectul fizic este foarte important, aceste semne zodiacale își propun ca partenerul lor să le ofere mult mai mult decât atât. Inteligența este cea mai importantă pentru ei, așa că e greu să le furi inima doar cu un zâmbet. Aceste zodii nu se lasă furate prea mult de aspectul fizic, ci ele caută mai degrabă un partener care să fie foarte inteligenți.

1.FECIOARĂ ( 23 august-22 septembrie)

Dacă partenerul tău este născut în zodia fecioară, pregătește-te ca fiecare idee și gest să-ți fie analizate. Sunt interesați să-ți afle gândurile și sentimentele, așadar nu se vor plictisi niciodată să te asculte. Pe lângă faptul că sunt curioși să îți știe părerile despre tot ce se poate, nativii acestui semn zodiacal urmăresc să-ți vadă reacțiile în cât mai multe contexte.

2.CAPRICORN (22 decembrie-19 ianuarie)

Capricornii sunt una dintre cele mai curioase semne zodiacale. Cu o fire mereu dornică să afle cât mai multe, doresc să se înconjoare de oameni inteligenți în jurul lor. Așadar, nu se lasă ușor impresionați de un corp bine sculptat sau o pereche de ochi dulci. Singura modalitate prin care vei reuși cu adevărat să ajungi la inima acestei zodii este să îl stimulezi din punct de veder intelectual. Mai mult decât orice, ei sunt atrași de mințile luminate, care posedă aceeași sete de cunoaștere ca și ei.

Zodiile care își aleg partenerii în funcție de cât de inteligenți sunt! Aspectul fizic nu contează pentru ei

3.GEMENI (21 mai- 20 iunie)

Dacă există o calitate pe care este clar că o posedă Gemenii este capacitatea lor de a purta discuții lungi și interminabile. Atunci când vine vorba de un partener, cei născuți în această zodie caută înțelegere și mai ales comunicare. Se plictisesc foarte ușor, așadar doar o persoană înteligentă va reuși să îi țină în frâu și să le capteze interesul în totalitate.