Cătălin Botezatu este un adevărat cuceritor. Bărbatul a bifat pe listă de-a lungul timpului multe femei frumoase. Acesta are o slăbiciune pentru sexul frumos, așa cum reiese chiar din declarațiile sale. Designer-ul a ținut să precizeze care sunt gusturile sale în materie de femei.

În urma unui interviu, s-a aflat adevărul despre preferințele creatorului de modă. Acesta a recunoscut că a fost întotdeauna foarte selectiv în ceea ce privește femeile cu care a avut relații. Frumusețea este prima calitate pe care o femeie ar trebui să o aibă dacă dorește să îl cucerească pe Cătălin Botezatu.

 

„Nu o să fiu ipocrit, toată viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jurul meu numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a mai schimba peisajul din când în când”, a declarat Cătălin Botezatu.

Se pare că cel mai râvnit burlac din România are gusturi destul de alese în ceea ce privește femeiele care îi intră în viață. Mai mult, designer-ul consideră faptul că o căsătorie îi pune anumite piedici în a schimba peisajul din când în când, fapt care nu prea-i convine, se pare.

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate

Așa cum bine știți, în ultimii ani creatorul de modă s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. După mai multe investigații și o intervenție chirurgicală, bărbatul a reușit să învingă lupta cea mare cu moartea nu o dată, ci de mai multe ori. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu nu a reușit până la această vârstă să-și găsească aleasa inimii, în timpul tinereții axându-se cel mai mult pe carieră. Dacă ne aducem aminte, acesta s-a format sub aripa celor mai buni din industria modei, printre care și regretata Zina Dumitrescu.

Cătălin și-a început cariera de model sub îndrumarea Zinei Dumitrescu. După ce și-a terminat studiile, a fost ales să lucreze cu Gianni Versace timp de șase luni.
Cătălin Botezatu, cum trebuie să arate partenera de viață perfectă pentru el

Cariera sa a fost și încă este în plină ascensiune. Printre cele mai mari reușite ale sale se numără participarea la „Herritage Mode et culture – Paris 2007”. Acest eveniment a fost organizat de ambasada României.