Manelistul Ticy a fost alături de Denisa Răducu în cele mai grele momente le vieții sale. Aceștia au format un cuplu până ce regretata artistă s-a stins din viață din cauza bolii crunte care a răpus-o la o vârstă atât de fragedă. Cât despre iubitul său, coleg de breaslă, de altfel, Ticy, a avut o viață destul de grea, cu drame greu de imaginat.

Ticy are o carieră de succes, talentul în muzică nu îi poate fi contestat. Cu toate acestea, anii copilăriei nu au fost cei mai fericiți. Era adesea agresat de tatăl său, iar din această cauză a trăit la orfelinat o bună bucată din viața lui. Cum nu era de ajuns, problemele de sănătate au început să apară și ele. A suferit operații de 17 ori. Destul de tânăr, manelistului i s-a pus un diagnostic foarte dur.

S-a luptat cu o boală care apare, în general, la oamenii destul de bătrâni, care ating vârsta de 80 de ani. Manelistul a făcut declarații în acest sens în cadrul emisiunii ”Star Matinal” la un moment dat. Se pare că momentul care a declanșat această boală a fost reprezentat de faptul că începuse să aibă o viață foarte puțin activă din cauza faptului că sătea mult timp la studio și se îngrășase.

Ticy, iubitul Denisei Răducu, detalii neștiute despre viața sa! Manelistul a suferit cumplit în copilărie

Cum a reușit Ticy să treacă peste greutățile vieții?

Ticy a avut parte de o copilărie foarte grea. Cu toate acestea, manelistul a reușit să treacă cu brio peste toate aceste încercări ale vieții. În cadrul unui interviu, acesta a povestit cu lux de amănunte despre viața lui de dinainte să devină celebru.

„Am trecut prin perioada asta foarte grea pentru mine. Eu nu mai făceam sport la un moment dat și m-am îngrășat. Stând în studio foarte mult și lucrând nu mai făceam mișcare și automat am început să fiu afectat. A contribuit și alimentația. Aveam dureri și sângerări, am amânat și când am ajuns la doctor acesta s-a mirat și mi-a zis că am o afecțiune specifică unui om de 80 de ani. Medicul mi-a zis ce trebuie să fac, am avut încredere în el și am respectat ce mi-a zis și uite că m-a făcut bine”, a mărturisit tânărul manelist, Ticy.

Problemele de sănătate nu l-au ocolit nici la maturitate. Din cauza stilului său de viață, se pare că Ticy a avut foarte mult de suferit, fiind nevoit să ajungă pe masa de operație de foarte multe ori pentru a-și recăpăta sănătatea.

„Să spunem că a fost o copilărie fericită (n.r.: faptul că a locuit la casa de copii), dacă eram acasă, nu mai era o copilărie fericită. Ai mei s-au despărțit, s-au certat, s-au bătut. Aveam șapte ani, cea mai multă bătaie eu o luam.
Da, de la tata luam bătaie. Fratele meu mai mare, dacă nu se mai înțelegeau și s-au despărțit, m-a luat la o fundație de copii. adică, nu am fost pe străzi. A fost o viață bună, aveam vacanțe, mâncare bună. Da, mi-au lipsit părinții. (…). Acum ținem legătura, vorbim. (…)”, a mai spus artistul.