Xonia a trecut prin momente foarte dificile. Câtăreața a suferit de o boală foarte rară, care a făcut-o să fie schimbată total la nivelul feței. Mulți au acuzat-o că motivele ar fi altele, însă medicii au demonstrat contrarul.

Toți fanii au rămas șocați în momentul în care Xonia și-a făcut apariția în fața camerelor de filmare complet desfigurată. De o frumusețe deosebită, cântăreața avea în urmă cu câteva luni fața umflată și complet schimbată. Vedeta zâmbareată și veselă era greu de recunoscut, însă ea a reușit să se păstreze pozitivă și să nu își piardă speranța.

Bineînțeles, gurile rele nu i-au dat pace artistei. Deoarece a recunoscut deschis faptul că în trecut a apelat la bisturiu pentru a-și face câteva modificări, fanii ai acuzat-o că și-a distrus chipul. Cei mai mulți au fost de părere că fața ei este umflată atât de rău datorită operațiilor estetice, excluzând posibilitatea unei condiții medicale.

Adevărul a fost însă altul. Xonia a suferit de o boală extrem de rară

Xonia a fost distrusă de cele ce i s-au întâmplat, însă a reușit mereu să își țină capul sus. Timp de patru luni de zile s-a retras complet din viața publică, alegând chiar să fie absentă în mediul online. În tot acest timp a primit ajutorul medical de care a avut nevoie, iar acum fața ei arată din nou normal.

Xonia a suferit de o boală rară! Ce se întâmplă cu artista

“Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele.
Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice. Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, povestea Xonia despre afecțiunea ei.

Se pare că vedeta a suferit de o boală foarte rară. Medicii încă nu cunosc foarte multe detalii despre această afectiune. Este remarcabil însă că au reușit să o trateze pe Xonia într-un timp atât de scurt. Pentru a sărbători reușită, artista a postat o nouă poză pe Instagram. Acum arată minunat, fiind aceeași femeie frumoasă cu care ne-am obișnuit.