În urmă cu mulți ani de zile, Tudorel Filimon reușea să aducă publicului său multă voie bună cu personajul său Nea Popa. Serialul „La Bloc” i-a adus succesul, însă actorul nu mai este în prezent atât de celebru. Fanii nu l-au uitat însă și își amintesc cu drag de el. Iată cum arată bărbatul în prezent.

Tudorel Filimon a decis să nu mai fie o figură atât de prezentă pe micile ecrane. A devenit foarte celebru începând cu anul 2002, moment în care a dat viață personajului Nea Popa din serialul „La Bloc”. După cele 13 sezoane petrecute pe platorile de filmare, bărbatul a fost văzut foarte rar în fața camerelor de luat vederi.

Tudorel Filimon este de nerecunoscut la cei 67 de ani ai săi

De când nu mai este în lumina reflectoarelor, Tudorel Filimon arată total diferit. Anii care au trecut și-au pus amprenta, iar el a acumulat chiar și câteva kilograme în plus. Actorul se poartă acum cu mustață, iar părul i s-a încărunțit.Aceste schimbări nu ar trebui totuși să ne șocheze deloc, în special datorită faptului că Nea Popa de astăzi are o vârstă destul de înaintată. În luna iulie a acestui an a aniversat frumoasa vârstă de 67 de ani.

Recent, cei ce-l iubesc și încă îl admiră au avut ocazia să vadă o imagine cu el. Este vorba de o fotografie pe care soția lui a postat-o în mediul online, pe contul său de Facebook. Vizibil mai bătrân, Tudorel își ține partenera în brațe, semn clar că cei doi încă se iubesc ca în tinerețe.

Actorul își petrece mai parte din timp alături de familie. Soția lui, Drăguța, se bucură de toată atenția și iubirea soțului ei, alături de care a trecut atâr prin momente fericite cât și grele. În anul 2017, cei doi stăteau foarte prost din punct de vedere financiar. Aveau pe atunci o datorie de 18.866,90 lei, bani pe care au fost nevoiți să îi înapoieze în întregime băncii.