Jorge este un bărbat foarte norocos. Pe lângă carieră și miile de fani care îl iubesc, vedeta are și o soție deosebit de frumoasă. Cei doi tocmai au aniversat șapte ani de căsnicie, iar acum s-au decis să împărtășească cu fanii care este secretul lor.

Jorge și frumoasa Ramona Prodea pare că au găsit secretul unei familii fericite. Cei doi au reușit să-și construiască împreună o viață plină de bucurii, pe care nu ar schimba-o pentru nimic în lume. Au trecut atât prin întâmplări fericite cât și triste, însă de fiecare dată s-au bazat cu încredere unul pe celălalt.

După cum prea bine știm, relația artistului cu Ramona nu a fost văzută cu ochi buni de opinia publică. Între ei doi există o diferență de vârstă. Acest lucru a fost drept un motiv de îndoială în ceea ce le-a privit legătura. Ei au reușit să treacă peste acest impediment, iar acum nu-și mai imaginează viața unul fără celălalt.

Inițial, nici măcar ei nu credeau că vor ajunge unde sunt acum. Legătura lor s-a născut la locul de muncă, așadar este de înțeles că o eventuală relație nu a fost luată în considerare la început.

Secretele căsniciei lui Jorge. Artisul a sărbătorit 7 ani alături de soția sa

Jorge și Ramona au aniversat 7 ani de căsnicie

După șapte ani petrecuți împreună cu aleasa inimii sale, Jorge a decis să le spună fanilor care este secretul său pentru o căsnicie de succes. Pe lângă iubire, cântărețul este de părere că respectul și comunicarea sunt necesare într-o relație.

”Sigur nu ne iubim ca în prima zi. Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide. Am trecut și prin momente superbe, dar au fost și încercări multe și grele. Am reușit să trecem peste, împreună, cu răbdare, comunicare, și încredere unul în altul. Cam ca toată lumea”, a mărturisit Jorge.