De-a lungul anilor, Adda a reușit să își croiască drumul spre inimile fanilor săi. Fosta concurentă a emisiuniii Asia Express are o viață de familie minunată, relația dintre ea și soțul ei fiind întotdeauna apreciată de public. Cu toate acestea, se pare că lucrurile au fost diferite atunci când a venit vorba de soacra artistei.

Adda trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Cătălin Rizea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar de atunci formează o familie foarte fericită. Cei doi soți chiar au participat împreună în cadrul emisiunii Asia Express, fiind foarte iubiți de telespectatori.

Chiar dacă acum cântăreața se bucură de momente minunate alături de familia sa, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Adda nu s-a înțeles din prima cu soacra sa, cu care avea adesea discuții în contradictoriu.

Adda, adevărul despre relația cu soacra sa

Adevărul despre relația dintre Adda și soacra sa! Care este, de fapt, tot adevărul?

De vină se pare că a fost faptul că ea și mama lui Cătălin Rizea sunt firi foarte asemănătoare. Cele două sunt și aceeași zodie, spune talentata artistă. Având păreri și caractere foarte puternice, de cele mai multe ori le era foarte dificil să fie de comun acord. Aceste discuții se finalizau de cele mai multe ori cu discuții agitate, care își găseau cu greu rezolvarea. Cu toate că începutul a fost destul de greu, lucrurile s-au așezat între timp, iar cele două au reușit să se înțeleagă. Mai mult decât atât, acum sunt prietene la cataramă, în ciuda faptului că relația lor nu a început bine mai deloc.

„La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare.”, a povestit artista.

La 4 ani de când și-a unit destinul pentru totdeauna cu Cătălin, lucrurile stau total diferit. Adda și soacra sa au avut suficient timp să se cunoască mai bine, iar acum se înțeleg de minune. Cele două și-au găsit chiar și multe puncte comune. din fericire, se pare că tensiunile și înțepăturile de la început au dispărut dintre cele două, soacră și noră.

”Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice „Asia Express continuă”, a mai adăugat vedeta.