Monica Anghel este una dintre artistele preferate ale românilor. Are o carieră muzicală longevivă, însă oamenii nu au renunțat niciodată să o iubească și să o aprecieze. Acum este o femeie atrăgătoare și sigură pe sine, însă mulți au uitat cum arăta în tinerețe.

Monica Anghel este o artistă desăvârșită. Își bucură fanii cu vocea sa de mai bine de 35 de ani, demonstrând că talentul este mereu apreciat. Pe lângă talentul muzical din care are din plin, ea se poate lăuda și cum modul în care arată. La cei 49 de ani ai săi reușește să nu-și arate vârsta, fiind mereu la modă și arătând impecabil. Acum este blondă, are o siluetă de invidiat și arată ca o femeie puternică. Însă nu toți ne-o amintim așa.

Atunci când a debutat în fața fanilor săi, Monica Anghel arăta total diferit

Era perioada anilor 2000, iar ea nu avea silueta cu care se laudă acum. Pe atunci vedeta avea câteva kilograme în plus, iar părul său era nergu, de cele mai multe ori coafat într-un mod cât mai simplu. Anii au trecut însă, iar ea s-a schimbat complet. Dacă ar fi să comparăm poze din prezent și din perioada ei de început, am realiza că artista este de nerecunoscut. Acum Monica Anghel parcă arată mult mai tânăr si se pare că a renunțat de tot la parul brunet în favoarea blondului. Fanii o apreciază la superlativ pentru talentul ei, dar și pentru faptul că a rămas fildelă acestora de-a lungul trecerii timpului.

Monica Anghel arăta complet diferit în tinerețe! Pe acea vreme nu era blondă / FOTO

În cei 35 de ani de carieră, îndrăgita cântăreață, Monica Anghel, a reușit niște performanțe impresionante, cum mulți doar îndrăznesc să viseze. A colaborat cu numeroși artiști, printre care Marcel Pavel sau Gabriel Cotabiță. Una dintre cele mai cunoscute performanțe ale sale este cea din anul 2002, atunci când artista a reprezentat cu mândrie România la concursul Eurovision.