Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio, acum mai bine de un an.

În tot acest timp, cei doi nu au vorbit prea mult despre ei și despre relația lor, iar fiecare a trecut în felul lui peste despărțire. Artista s-a concentrat mai mult pe carieră, a mers în Asia Express și a petrecut mai mult timp cu familia sa. În schimb, fostul ei partner de viață nu a pierdut deloc vremea și și-a găsit o nouă iubită în compania căreia este surprins tot mai des în ultima vreme și pe care nu o mai ascunde de ochii lumii.

Jo și-a dat de gol prietena

Multă lume a crezut că ei nu mai păstrează deloc legătură în urma celor întâmplate, dar se pare că nu este deloc așa. Foștii iubiți s-ar înțelege chiar mai bine decât înainte, după spusele lui Jo. Frumoasa blondină a fost invitată recent, într-un podcast, unde a dat detalii picante despre Lidia și Răzvan. În plus, ea le-a mărturisit gazdelor și care sunt lucrurile pe care le-a învățat de la Lidia, de care este foarte apropiată.

Fosta lui Răzvan Simion este mereu acolo pentru Jo și o ajută cu sfaturi ori de câte ori are nevoie, iar la un moment dat se pare că artista i-a spus acesteia că ea și fostul ei partener de viață se înțeleg mult mai bine acum decât înainte.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a spus vedeta în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.