Reclamă

Naomi Campbell este dovada vie a faptului că frumusețea nu are vârstă și că tinerețea fără bătrânețe este posibilă! Modelul are vârsta de 50 de ani și nici n-am spune că are semnalmentele unei femei trecute de prima tinerețe. Imaginile din mediul online pe care le postează îi uimesc pe fani de-a dreptul de fiecare dată. Iată cum s-a afișat și de această dată în fața fanilor săi!

Naomi Campbell are un corp de invidiat pentru foarte multe tinere, niște picioare lungi, o piele creolă și un abdomen plat. Fanii se declară de fiecare dată fascinați de cât de bine poate să arate supermodelul de talie internațională la o vârstă înaintată. Imaginile pe care le postează în mediul online creează mare vâlvă în rândul admiratorilor , iar aprecierile și comentariile vin într-un număr extrem de mare.

Imaginile postate de model scot în evidență spiritul liber și atitudinea pozitivă pe care le Naomi le are. Aflată în vacanță, nu a putut să nu imortalizeze câteva imagini cu ea în timp ce sărea în sus de bucurie. Nu are pe ea prea multe haine, însă am putea spune că nici nu are nevoie de așa ceva pentru a arăta imepcabil.

De data aceasta, Naomi Campbell ne-a încântat privirile cu un corp tras prin inel care are pe el doar un costum de baie cu imprimeu de zebră. Acesta a fost accesorizat cu o eșarfă care s-a potrivit foarte bine cu peisajul.

Naomi Cambell, mai fericită ca niciodată

„Chiar acolo unde am nevoie să fiu, Nici unde și liberă”, a adăugat Naomi Campbell la fotografiile în care dansează pe o dună mare de nisip.

Naomi Campbell, perfectă la 50 de ani! Cum arată modelul în costum de baie / FOTONaomi Campbell, perfectă la 50 de ani! Cum arată modelul în costum de baie / FOTO

Fanii nu au putut să nu remarce cât de fericită este modelul și că are un zâmbet până la urechi. În ciuda faptului că a avut ceva probleme în plan persoanal în ultima vreme, iată că diva a trecut cu brio peste toată această perioadă, acum bucurându-se din plin de vacanță și de frumusețile locurilor în care se află, mai exact în deșert.


Reclamă

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro