Andi Constantin a avut parte de șocul vieții lui în momentul în care a a vut parte de un accident rutier care se putea termina într-un mod dramatic.

Doar o scudă de neatenție a fost suficientă pentru ca gravul accident să se producă. Se pare că tocmai își cumpărase o mașină, însă nu s-a putut bucura deloc de ea pentru că a intrat cu ea sub un TIR, așa cum se povestește burlacul.

Andi este unul dintre ci mai râvniți bărbați din lumea mondenă la ora actuală. Burlacul și-a asumat tot ce a făcut de-a lungul timpului, chiar dacă acele lucruri nu-i fac cinste neapărat în momentul de față. Și-a asumat tot trecutul în fața fetelor care au venit să-i fure inima în cadrul emisiunii ”Burlacul” și acesta dorit să îl vadă fix așa cum este el, cu bune și cu rele, ci nu să poarte o mască în fața lor.

Greutăți peste greutăți pentru Andi

Burlacul a recunoscut acum public că a fost în depresie timp de 6 luni din cauza unui accident de mașină. Nefericitul eveniment i-a schimbat complet viața fostei ispite de la Insula Iubirii, iar declarațiile sale legate de acel moment sunt dureroase. El este și acum uimit că mai trăiește, după ce a trecut printr-o astfel de tragedie.

”Imediat cum mi-am cumpărat mașina am intrat cu ea sub un TIR. După un drum lung, de vreo șase ore, eram cam obosit, aveam 80 de kilometri la oră, eram pe pilot automat și mașina din fața mea a frânat brusc. Eu mă așteptam să o reducă treptat, nu să frâneze brusc și eu atunci am redus viteza de la 80 la 60 de kilometri pe oră și în secunda aia am fost sub TIR. A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța, am avut un deget rupt și nasul spart. Eu atunci am auzit și văzut totul cu încetinitorul, eram bulversat, abia când m-au scos de acolo mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Nu înțelegeam de ce mi s-a întâmplat mie asta. TIR-ul nu era staționat neregulamentar, a urmat un proces foarte lung de 2-3 ani. Eram singur și bine că a fost așa că mașina a intrat mai mult cu partea dreaptă sub TIR”, a spus Andi Constantin.

Andi Constantin și-a văzut moartea cu ochii în urma unui accident rutier! Mașina burlacului a ajuns sub un TIR: ”O secundă de neatenție”

Când cu toții credeam că Simona Bălăceanu va fi aleasa inimii burlacului, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Cei doi și-au mărturisit sentimentele unul față de celălalt n nenumărate rânduri, însă decizia burlacului a fost cu totul alta în final. Se pare că incompatibilităile de caracter i-au făcut ca, în finalul îndrăgitei emisiuni, cei doi să pună stop relației lor și să rămână, în continuare, cu niște amintiri frumoase unul legate de celălalt.

Cine este Simona Bălăceanu?

Simona Bălăceanu este o tânără extrem de frumoasă care are 25 de ani, este născută pe 23 martie și este zodia Berbec. Deși pare încăpățânată de fel, aceasta s-a ambiționat să fie una dintre cele mai bune concurente. Ea lucrează pe postul de kinetoterapeut, dar este pasionată de pictură. Tot ce pictează devine rapid adevărată operă de artp. Bruneta a fost cea care s-a prezentat prima în fața lui Andi Constantin în prima ediţie a emisiunii.